PCM fabricage

PCM FABRICAGE

De PCM Buffers zijn in Nederland ontwikkeld en worden ook in Nederland geproduceerd.

PCM Suppliers gebruikt 100 % schone en hoogwaardige natuurlijke zouten in de PCM Buffer. Het verwerken van de zouten gebeurt onder zeer strenge temperatuur- en luchtvochtigheid- en schone verwerkingsomstandigheden. Op foto ziet u verschillende zoutmengmachines die de verschillende ingrediënten met elkaar vermengen.
Tijdens de productie wordt de werking van de zouten steekproefgewijs gecontroleerd en gemeten volgens de meest strenge normen van de RAL-PCM Gütergemeinschaft.

Productie van de PCM Buffer

De mat  bestaat uit 100 % PS materiaal is daarmee volledig cradle tot cradle. In de ontwikkelfase van de PCM Buffer is rekening gehouden met dat de mat zo slim mogelijk aansluit op de verwerking in de bouw op plafonds, in vloeren en in wanden.
Elke 3 seconde produceert de vacuumvormmachine een mat (585 x 585 mm) waarin later het zout zal worden verwerkt. De samenbrengen van de noppenmat met de achterplaat geschiedt door samensmelting van de beide delen, Deze methode zorgt ervoor dat er geen vervuilende stoffen worden toegevoegd.

      Zoutmengers

     Fabricage van de PCM Buffer